Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

Beschikbaarheid

Binnenkort start u met uw behandelprogramma. Onze medewerkers van het medisch secretariaat en de afdeling Planning maken dan afspraken tussen u en onze artsen en behandelaren.

Beschikbaarheid

Tolbrug houdt bij het plannen van uw artsafspraken en behandeling(en) zoveel mogelijk rekening met uw mogelijkheden. Daarvoor vragen wij u om uw beschikbaarheid (of wijzigingen daarin) zo spoedig mogelijk door te geven. Dat kan via het beschikbaarheidsformulier. U kunt dit formulier direct invullen en versturen via uw e-mailaccount. Het formulier is ook verkrijgbaar aan de balie van Tolbrug.

Hoe meer u beschikbaar bent, hoe beter wij uw afspraken volgens het voorgeschreven behandelprogramma kunnen plannen.

Een aantal afspraken kan gebonden zijn aan vaste momenten. Hierdoor kan het voorkomen dat deze buiten uw aangegeven beschikbaarheid vallen. Wij vragen in dat geval daarvoor uw begrip en flexibiliteit in het belang van uw genezingsproces.  

Wijzigingen in de toekomst

Heeft u een wijziging in uw beschikbaarheid? Geef deze via het beschikbaarheidsformulier minimaal twee weken van te voren aan ons door. U kunt ook contact opnemen met de balie van Tolbrug via (073) 553 56 00. Dan kunnen wij uw afspraken zo goed mogelijk blijven plannen.  

Contactgegevens

Tolbrug werkt waar mogelijk met digitale communicatie rondom arts- en behandelafspraken via e-mail naar u. Wij vragen u om uw e-mailadres en mobiele nummer door te geven. Dat kan via www.tolbrug.nl/contactgegevens. Zo kunnen wij u tijdig en efficiënt informeren over uw afspraken.


Laatst gewijzigd:

27 november 2012