Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

Uden

 

Tolbrug locatie Hotel Udens Duyn 

Bezoekadres: 

Annaboulevard 6 5406 PZ Uden

Tolbrug specialistische revalidatie bevindt zich op de 1e verdieping in het hotel.


Telefoon:
0413-408915

 

Per auto (Klik hier voor PDF-versie)

Vanuit richting Oss/Nijmegen

Neem de A50 richting Eindhoven. Verlaat de snelweg bij afslag 14 (Zeeland/Uden Centrum/Vorstenbosch).

Neem op de rotonde de derde afslag. Op de eerstvolgende rotonde neemt u de tweede afslag. Hierna volgt nog een rotonde waarop u wederom de tweede afslag neemt. Na circa 150 meter neemt u de afslag links, u rijdt nu de Josephboulevard op. Na ongeveer 100 meter vindt u aan uw linkerhand de parkeerplaats voor Tolbrug/Udens Duijn.

Maakt u gebruik van de invalideparkeerplaats, dan rijdt u door tot aan het einde van de Josephboulevard, linksaf vindt u de Annaboulevard.
De parkeerplaatsen vindt u tegenover de hoofdingang van Udens Duijn.

Vanuit richting Eindhoven/Veghel

Neem de A50 richting Nijmegen. Verlaat de snelweg bij afslag 14 (Zeeland/Uden Centrum/Vorstenbosch). Onderaan de afrit, bij de rotonde, neemt u de eerste afslag. Op de eerstvolgende rotonde neemt u de tweede afslag. Na circa 150 meter neemt u de afslag links, u rijdt nu de Josephboulevard op. De eerste weg linksaf slaan, u rijdt nu op de Annaboulevard waar u aan uw rechterzijde het parkeerterrein vindt. Recht tegenover het parkeerterrein is de hoofdentree van Hotel Udens Duyn.

Maakt u gebruik van de invalideparkeerplaats, dan rijdt u door tot aan het einde van de Josephboulevard, linksaf vindt u de Annaboulevard.
De parkeerplaatsen vindt u tegenover de hoofdingang van Udens Duijn. 
  

Met het openbaar vervoer

Hotel Udens Duyn is bereikbaar met het openbaar vervoer. De volgende buslijnen stoppen nabij de hoofdingang van ziekenhuis Bernhoven:

- Lijn 152 (richting Oss)

- Lijn 157 (richting Oss)

- Lijn 251 (richting Rosmalen)

Als u voor de hoofdingang staat, loopt u links om het ziekenhuis heen over de Annaboulevard. Hotel Udens Duyn vindt u na 200 meter aan uw rechterhand.

 Voor vragen over het openbaar vervoer kunt u bellen met het nummer 0900 – 9292 (€0,70 per minuut) van OV Reisinformatie. Daarnaast kunt u op de websites www.arriva.nl en www.9292.nl meer informatie vinden.


Laatst gewijzigd:

12 augustus 2016