Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

's-Hertogenbosch

Bezoekadres

U vindt de hoofdlocatie van Tolbrug op het terrein van het Jeroen Bosch Ziekenhuis:

Henri Dunantstraat 7
5223 GZ 's-Hertogenbosch

Als uw navigatiesysteem ons adres nog niet kent, geeft u in: Vlijmenseweg 10, 5223 GW 's-Hertogenbosch.

Klik hier voor een kaart van de locatie.

Postadres

Postbus 90153
5200 ME 's-Hertogenbosch 

Telefoon

U kunt Tolbrug op de volgende manier bereiken:

  • Algemeen (073) 553 56 00
  • Medisch Secretariaat (073) 553 5600 (voor verwijzingen, via het algemene nummer)
  • Kliniek (073) 553 57 62
  • Kliniek  (073) 553 20 00 (buiten kantooruren en in weekend)

Met de auto (pdf-versie)

Vanuit Rotterdam/Waalwijk

Op de A59 neemt u afslag 45 ‘Ring ’s-Hertogenbosch West’ (= Vlijmenseweg). Volg de borden ‘H JBZ, loc. WA’. Het revalidatiecentrum ligt na ongeveer 500 meter aan uw rechterhand op het terrein van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. U vindt de ingang van Tolbrug op het Voorplein. 

Vanuit Utrecht

Bij knooppunt Empel op de A2 houdt u de A59 richting Waalwijk aan. Op de A59 neemt u afslag 45 ‘Ring ’s-Hertogenbosch West’ (= Vlijmenseweg). Volg de borden ‘H JBZ, loc. WA’; Het revalidatiecentrum ligt na ongeveer 500 meter aan uw rechterhand op het terrein van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. U vindt de ingang van Tolbrug op het Voorplein. 

Vanuit Nijmegen

Op de A50 richting ’s-Hertogenbosch aanhouden (A59). Bij ’s-Hertogenbosch vervolgt u de weg op de A2 richting Utrecht. Op de A2 neemt u bij knooppunt Empel de afslag Waalwijk (A59). Vervolgens neemt u afslag 45 ‘Ring ’s-Hertogen­bosch West’ (= Vlijmenseweg). Volg de borden ‘H JBZ, loc. WA’. Het revalidatiecentrum ligt na ongeveer 500 meter aan uw rechterhand op het terrein van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. U vindt de ingang van Tolbrug op het Voorplein. 

Vanuit Eindhoven en Tilburg (A2)

Vanuit Eindhoven en Tilburg volgt u bij knooppunt Vught de borden richting ’s-Hertogenbosch-Centrum (afslag 23). U volgt de borden ‘H JBZ’. Het revalidatiecentrum ligt na ongeveer 500 meter aan uw rechterhand op het terrein van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. U vindt de ingang van Tolbrug op het Voorplein. 

Met het openbaar vervoer

Per mei 2011 is er bij het JBZ een bushalte aan de Vlijmenseweg en een bushalte op het Voorplein (bij hoofdingang Tolbrug en JBZ). Vanaf de bushalte op de Vlijmenseweg is het voor mensen die goed ter been zijn 10 minuten lopen naar de hoofdingang van het zieken­huis. Wij adviseren u om indien mogelijk een bus te nemen die op het Voorplein stopt.

Voor informatie over de bussen die op de verschillende haltes stoppen verwijzen wij u naar de site van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Klikt u hier om direct naar deze informatie te gaan.


Laatst gewijzigd:

18 juni 2015