Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

Voorzieningen

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis te 's-Hertogenbosch vindt u aan de Boulevard (de centrale hal) winkeltjes, een koffiecorner en restaurant, een kapsalon en schoonheidssalon. Beneden naast de hoofdingang is de Jeroen Bosch Apotheek.

Hotspots

In het hele Jeroen Bosch Ziekenhuis kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet via KPN HotSpots. Om hiervan gebruik te kunnen maken heeft u een laptop of smartphone met Wi-Fi nodig. U heeft geen (KPN) abonnement nodig. Kijk voor meer informatie op de pagina Hotspots

Rolstoelen

Eventueel kunt u bij uw bezoek aan Tolbrug gebruik maken van een leenrolstoel. U vindt deze rolstoelen in de parkeergarage, bij de betaalautomaten op het parkeerterrein en bij de hoofdingang van Tolbrug. U kunt een rolstoel lenen met een muntstuk van twee euro (winkelwagentjessysteem). U krijgt het muntstuk terug als de rolstoel op de daarvoor bestemde plek wordt teruggeplaatst.

Geldautomaat

U vindt de geldautomaat aan de Boulevard, gebouw C, verdieping 0.

OV-chipkaart automaat

Bij de hoofdingang (rechts van de trappen) heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis een OV-chipkaart automaat. Met deze automaat kunt u uw OV-chipkaart opladen of een op internet gekocht OV-product ophalen.

Koffiecorner (Coffee Moment)

U vindt de koffiecorner aan de Boulevard, gebouw A, verdieping 0.   De openingstijden zijn:

  • maandag t/m vrijdag   08.00 -20.30 uur
  • zaterdag en zondag   11.00 - 20.30 uur    

Bezoekersrestaurant (Grand Café)

U vindt het Bezoekersrestaurant aan de Boulevard, gebouw C, verdieping 0.   De openingstijden zijn:

  • maandag t/m vrijdag   09.00 - 20.00 uur
  • zaterdag en zondag   gesloten  

Moment Shop

Bij de Moment Shop kunt u terecht voor een krantje, kaarten, een bloemetje, boeken, enz. U vindt de winkel aan de Boulevard, gebouw B, verdieping 0.   De openingstijden zijn:

  • maandag t/m vrijdag   9.30 - 20.00 uur
  • zaterdag en zondag   11.00 - 20.00 uur    

Kapsalon

In de kapsalon kunt u terecht voor wassen/knippen en watergolven/föhnen. Eventueel komt de kapster hiervoor naar de kliniek. Permanenten of haarkleuren is alleen mogelijk in de salon. In de kapsalon zijn ook haarverzorgingsproducten te koop.  U vindt de kapsalon aan de Boulevard (gebouw A, verdieping 0), vlakbij de koffiecorner. (Als u de roltrap van het ziekenhuis op komt, gaat u naar links, en de eerste gang weer naar links). Telefoonnummer: (073) 553 81 01. De openingstijden zijn:

  • maandag t/m vrijdag   10.00-17.30 uur

Rituals

De filosofie van Rituals is dat rust en stilte een belangrijke bijdrage leveren aan een rijk en gelukkig leven. In de winkels wordt een speciaal rustmoment gecreëerd, waar de bezoeker de drukte van alledag even kan vergeten en waar eenvoudige handelingen veranderen in kleine rituelen. Daarom is de Rituals-vestiging ook zo op zijn plaats in het Jeroen Bosch Ziekenhuis; hier kunt u even ontsnappen aan alle hectiek die het ziekenhuisleven met zich meebrengt.  

Kom gerust eens langs in de shop. De vaste medewerkers, Angelique en Murielle, heten u van harte welkom en nemen alle tijd voor u. Of u nu gewoon even komt kijken, u even wilt laten opmaken of u laat verwennen met een handscrub, alles wordt hier met passie gedaan. En de thee staat altijd klaar!  

U vindt Rituals bij de hoofdingang, achter de roltrap. Een klein beetje verstopt, maar dat maakt de sfeer van de winkel juist nog iets intiemer. Telefoonnummer: (073) 844 46 38. De openingstijden zijn:

  • Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.   

Schoonheidssalon

In schoonheidssalon Magnifiek kunt u terecht voor schoonheidsbehandelingen, en voor bijvoorbeeld het epileren van de wenkbrauwen, het verzorgen van de handnagels of een (medische) pedicurebehandeling.  Diabetici kunnen deze pedicurebehandeling vergoed krijgen van de zorgverzekeraar. Eventueel komt de medewerker van de schoonheidssalon naar de kliniek. Bij de schoonheidssalon zijn ook verzorgingsproducten te koop. U vindt de schoonheidssalon bij de kapsalon aan de Boulevard (gebouw A, verdieping 0), vlakbij de koffiecorner. (Als u de roltrap van het ziekenhuis op komt, gaat u naar links, en de eerste gang weer naar links). De openingstijden zijn:

  • Maandag t/m vrijdag   10.00-17.30 uur
  • Woensdag gesloten

Telefoonnummer: (073) 553 81 02

Kapel en een gebedsruimte voor moslims

Wie even alleen wil zijn voor een moment van stilte en bezinning of voor gebed kan terecht in de kapel en in de islamitsche gebedsruimte. Beide ruimten zijn gelegen aan de Boulevard van het ziekenhuis en zijn dag en nacht geopend. In de kapel is ook gelegenheid een lichtje aan te steken.  


Laatst gewijzigd:

30 november 2016