Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

Colofon

Colofon

De website van Tolbrug heeft met name als doel om informatie te geven aan revalidanten, bezoekers, potentiële medewerkers, professionals uit de zorgsector, studenten en vertegenwoordigers van de media.

Bovenaan de pagina's op de website vindt u toegang tot de verschillende onderdelen:
• Revalidanten
• Bezoekers
• Verwijzers
• Werken bij

Na het kiezen van een onderdeel, vindt u links in het scherm het bijbehorende menu. Hier vindt u de onderwerpen die bij het onderdeel aan bod komen.

PDF-bestanden

De pdf-bestanden die worden aangeboden op deze website hebben een bestandsgrootte variërend van 100 Kb tot maximaal 2 Mb. Om PDF-bestanden te kunnen lezen, heeft u het programma Adobe Reader nodig. Dit programma kunt u gratis downloaden van de website van adobe. Na het downloaden dient u het programma op uw computer te installeren door te dubbelklikken op het bestand.
 
De PDF-bestanden op de website van Tolbrug zijn beveiligd tegen misbruik. Deze beveiligde PDF-bestanden kunnen worden gelezen met Acrobat Reader vanaf versie 4.0.

Lettergrootte

De grootte van de letters in de website van Tolbrug, kunt u zelf bepalen. Dit kunt u op de homepage via de A-knoppen rechtsboven instellen of in uw browserprogramma.
 
Gebruikt u Internet Explorer, dan kiest u in het menu bovenin voor 'Beeld' (in het Engels 'View') en daarna voor 'Tekengrootte' (in het Engels 'Font Size'). Kies vervolgens voor één van de mogelijkheden. De lettergrootte kan ook gewijzigd worden met de muis of trackball. Druk de 'Ctrl'-toets op het toetsenbord in en beweeg tegelijk het scrollwieltje van de muis of de trackball heen en weer.

Vragen & reacties

Als u een vraag heeft of een reactie, kunt u contact opnemen via het algemene e-mailadres van Tolbrug of het algemene telefoonnummer: (073) 553 56 00.

Redactie

De informatie op deze website wordt door verschillende vertegenwoordigers uit het revalidatiecentrum aangeleverd. De gehele website wordt gefinancierd door Tolbrug en toont geen enkele vorm van reclame. De directie van Tolbrug heeft de eindverantwoordelijkheid over deze website.

 


Laatst gewijzigd:

14 juli 2011