Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

Nieuws

Deze pagina geeft een overzicht van het laatste nieuws over Tolbrug.

Hieronder staan de eerder verschenen nieuwsberichten over Tolbrug opgenomen. Links in het menu onder 'nieuws' kunt u desgewenst een jaartal kiezen.


Nieuwsoverzicht

 • Wegwerkzaamheden rondom Tolbrug en JBZ in maanden mei t/m oktober

  Deze zomer wordt er een nieuw transferium gebouwd op de locatie van de voormalige stadskwekerij aan de Deutersestraat. Onderdeel van de werkzaamheden is de herinrichting van de Deutersestraat. Hier komt een rotonde met daaronder twee fietstunnels. De werkzaamheden zijn expres in de zomer gepland omdat dat een rustigere periode is in verband met vakantie. Toch is het waarschijnlijk dat u als patiënt of bezoeker in de maanden mei t/m oktober ernstige hinder kunt ondervinden als gevolg van deze werkzaamheden, vooral waar het de reistijd betreft.

  24-4-2017

 • ​Themabijeenkomst Spierziekten Nederland bij Tolbrug drukbezocht

  Op zaterdag 5 november 2016 vond de themabijeenkomst voor leden van Spierziekten Nederland regio Brabant plaats bij Tolbrug Specialistische Revalidatie. Het thema was “Heeft revalidatie nut bij progressieve ziekten?”.

  30-11-2016

 • CBR spreekuur bij Tolbrug stopt per oktober 2016

  Vanaf oktober 2016 stopt het spreekuur van consulenten van het CBR (Centraal Bureau voor Rijvaardigheidsbewijzen) bij Tolbrug. In gezamenlijk overleg met het CBR zijn we tot de conclusie gekomen dat de dienstverlening die we aan onze revalidanten willen bieden op dit gebied, niet goed tot zijn recht komt.

  30-9-2016

 • 2016

  Nieuwsberichten uit 2016

  25-4-2016

 • NAH-Café 's-Hertogenbosch

  Een gezellige en rustige uitgaansgelegenheid speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

  25-4-2016

eerste «   1 2 3 4 5 6 7   » laatste