Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

Anke Dortmans aangesteld als manager van hotel Udens Duyn

Anke Dortmans is per 1 juni 2013 de nieuwe manager van viersterrenhotel Udens Duyn. Dit hotel wordt gebouwd naast het nieuwe ziekenhuis Bernhoven in Uden en gaat in september officieel open. Dortmans volgt Gerlof Menkveld op, die tijdens de bouw van het hotel de functie van interim manager heeft vervuld.

Udens Duyn is een eigentijds hotel dat naast alle faciliteiten van een viersterrenhotel, extra zorgdiensten aanbiedt. Het hotel telt 55 kamers, een fitnessruimte, restaurant met terras, een lounge en een huiskamer. Udens Duyn ligt op steenworp afstand van het natuurgebied De Maashorst met de zandduinen van Bedaf.

Dortmans: “Ik ben erg verheugd met mijn aanstelling. Udens Duyn is een prachtig hotel op een bijzondere plek en ik ben enorm trots dat ik er leiding aan mag gaan geven. Samen met mijn team gaan we er alles aan doen om Udens Duyn tot het meest aansprekende hotel van de regio te maken. Een plek waar mensen in alle rust kunnen herstellen, ontspannen van een vakantie kunnen genieten of alleen te gast zijn voor een smakelijke lunch of diner.”

Als een van haar eerste officiële taken, is Anke Dortmans op dit moment druk bezig met het selecteren en aanstellen van personeelsleden. Dortmans: “Een deel van onze gasten heeft extra zorg en aandacht nodig. Daarom zoeken wij collega’s die naast horeca ervaring extra zorggerelateerde vaardigheden hebben. Als u in Hotel Udens Duyn verblijft dan bent u gast met een hoofdletter G!”

Dortmans vervolgt: “Bij Udens Duyn kunnen gasten herstellen à la carte. Dat betekent dat zij zelf bepalen op welk tempo zij revalideren. Tijdens een welkomstgesprek bespreken wij met de gasten waar zij behoefte aan hebben. In Udens Duyn zijn diverse specialisten aanwezig die 24 uur per dag zorg bieden. Mensen die na ontslag uit het ziekenhuis nog wat zorg nodig hebben, kunnen daarvoor bij ons terecht. En wij hebben speciale arrangementen voor gasten die overbruggingszorg of respijtzorg nodig hebben. Uiteraard zijn de familieleden van al deze gasten ook van harte welkom. Bovendien is het hotel zeer geschikt voor reguliere gasten die tijdens hun vakantie willen genieten van comfort en natuurschoon.”

Anke Dortmans is afkomstig van Amrâth Hotel in Born en Thermen Born vlakbij Sittard. Daarvoor werkte zij onder andere als general manager van het Mercure hotel in Eindhoven. Dortmans heeft International Hospitality Management gestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden.

Meer informatie over hotel Udens Duyn staat op www.hoteludensduyn.nl.


Laatst gewijzigd:

22 juli 2013