Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

Hotel Udens Duyn verwelkomt eerste gasten

Vanaf 2 september is Tolbrug operationeel op de 1e verdieping van herstelhotel Udens Duyn en is het viersterrenhotel Udens Duyn geopend voor gasten. Dit nieuwe herstelhotel is gebouwd naast ziekenhuis Bernhoven in Uden. De bouw is in juni 2012 gestart en is sindsdien voorspoedig verlopen. Op 30 augustus vindt de verhuizing van de locatie Oss naar Uden plaats. Vanaf 2 september zijn revalidanten welkom op de nieuwe locatie Udens Duyn. De officiële feestelijke opening van het zorghotel volgt in december.

Udens Duyn is een eigentijds herstelhotel dat naast alle faciliteiten van een viersterrenhotel, extra zorgdiensten aanbiedt. Het is een plek waar mensen in alle rust kunnen revalideren, kunnen genieten van een reguliere vakantie of alleen te gast zijn voor een lunch of diner. Ook zijn er in het hotel arrangementen voor gasten die overbruggingszorg of respijtzorg nodig hebben. De familieleden van al deze gasten zijn ook welkom.

Revalidant centraal

Patiënten die na ontslag uit het ziekenhuis gaan revalideren, kunnen daarvoor in Udens Duyn terecht. In het hotel werken revalidatieartsen en therapeuten samen om het dagelijks functioneren van revalidanten te verbeteren en hen zo zelfstandig mogelijk te laten werken, wonen en leren. Tolbrug Specialistische Revalidatie biedt revalidatie aan mensen met een lichamelijke en/of cognitieve beperking. Door te allen tijde de revalidant centraal te stellen, te luisteren en te weten waar uitdagingen en valkuilen liggen kan er goed ingespeeld worden op hun hulpvraag.

Paul de Jong, teammanager Houding en Beweging: "Ik vind het een prachtig nieuw gebouw dat van alle gemakken is voorzien. Zo heeft het ruime en lichte behandelkamers, een goed uitgeruste fitnessruimte en een oefenzaal waar gesport kan worden. De voorzieningen en sfeer in Udens Duyn veraangenamen, voor de revalidant en zijn/haar directe omgeving, de revalidatieperiode."

Udens Duyn

Udens Duyn ligt op steenworp afstand van het natuurgebied De Maashorst met de zandduinen van Bedaf. Het hotel is zeer geschikt voor gasten die tijdens hun verblijf willen genieten van comfort en natuurschoon. Het herstelhotel telt 55 kamers, die ruim zijn opgezet en van alle gemakken voorzien. Daarnaast beschikt het hotel over een fitnessruimte, een lounge, een huiskamer en een restaurant. Hier wordt dagelijks een uitgebreid ontbijt- en lunchbuffet geserveerd. Bovendien is het mogelijk om er ’s avonds à la carte te dineren. De chefs van Udens Duyn werken zoveel mogelijk met streekproducten, die elke dag vers worden aangeleverd. Bij mooi weer worden de maaltijden ook geserveerd op het rustig gelegen terras.

Voor meer informatie over hotel Udens Duyn: http://www.hoteludensduyn.nl/.


Laatst gewijzigd:

03 september 2013