Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

Netwerkbijeenkomst bij Zorghotel Udens Duyn

Op 9 januari vond er bij Tolbrug, op de locatie Udens Duyn, een netwerkbijeenkomst plaats. Op verzoek van de verschillende disciplines waren daarvoor collega’s uit met name de eerste lijn uitgenodigd. Het doel was kennismaking en een eerste aanzet tot samenwerking.

Wim Vonk, directeur a.i., was de eerste spreker. Hij zette kort uiteen hoe Tolbrug is ontstaan en hoe het zorghotel tot stand is gekomen.

De revalidatieartsen  Annemarie van Haelst en Daphne Stranders, hebben vervolgens de groep van ongeveer 80 genodigden, uitgelegd welke doelgroepen en stoornissen behandeld worden binnen de units Houding & Beweging en Neurologie op deze locatie.

Na de instructie van Paul de Jong, teammanager Tolbrug Udens Duyn, over het verloop van het programma, ging de groep uiteen in meerdere subgroepen.

De helft van deze subgroepen kreeg eerst een rondleiding door Udens Duyn, de andere helft nam deel aan het interactieve deel. Dit deel werd geleid door een fysiotherapeut, ergotherapeut, maatschappelijk werkende, psycholoog, bewegingsagoog, logopedist of arts. Samen met collega’s uit de eerste lijn werden handen geschud, verteld over ieders aandachtsgebieden en suggesties voor samenwerking geopperd.

Na ruim een half uur gingen de groepen die de rondleiding hadden gehad aan de slag met het interactieve deel en kreeg de andere groep een rondleiding.

Inmiddels was de avond ingetreden en werd de netwerkbijeenkomst positief afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.


Laatst gewijzigd:

21 januari 2014