Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

Nieuwe expositie Marianne van den Wijngaard op de Gaanderij Tolbrug

Van vrijdag 2 mei 2014 tot en met zondag 31 augustus 2014 worden op de Gaanderij van revalidatiecentrum Tolbrug schilderijen getoond van beeldend kunstenaar Marianne van den Wijngaard. De schilderijen worden gekenmerkt door heldere en dynamische kleurstreken met veel reliëf en structuur. Marianne van den Wijngaard: “De natuur en ruimte dienen als mijn inspiratiebron. De weergave van licht, liefde en passie is mijn drijfveer. De kijker het licht laten ervaren is mijn missie.”

Beeldend kunstenaar Marianne van den Wijngaard wil mensen uitnodigen haar werken te bekijken, aan te raken en diepgaand te ervaren. Marianne wil met de expositie ‘Licht, liefde en passie’ op de Gaanderij uitdrukking geven aan het onbevattelijke van het leven, de grote eenheid waar wij deel van uitmaken. En zo wil zij de ervaring van deze positieve krachten op de toeschouwer overbrengen en aanmoedigen om te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft.

Marianne van den Wijngaard

Marianne van den Wijngaard volgde de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving in ’s-Hertogenbosch. Daarna is zij als beeldend kunstenaar in haar atelier aan de slag gegaan. Haar inspiratie haalt ze onder meer uit de reizen die zij heeft gemaakt naar Zuid-Amerika, India, Nepal en Afrika. Marianne ziet het als een uitdaging om de grootse en liefdevolle krachten in en om ons heen weer te geven: “Op het doek uit ik alles wat in me leeft, die vrijheid is heerlijk. Een kleur geef ik graag de ruimte, om te kunnen schitteren en stralen. De werkelijkheid bestaat uit verschillende lagen. Onder de oppervlakte leeft van alles. Als het ware ontstaat er een dialoog tussen mijn diepste binnenste en de verf, als vanzelf. Het onzichtbare komt tot leven. Mijn werk weerspiegelt die onderliggende krachtbron. Licht, liefde en passie komen tot leven”. Momenteel exposeert Marianne van den Wijngaard ook in galerie De Expositie, Stationstraat 30 in Boxtel.

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk de brochure van de expositie ‘Licht, liefde en passie’. Of kijk op www.wijngaard.info. Hier vindt u ook meer informatie over het bestellen van het boek 'Inspirerend rouwen'.  


Laatst gewijzigd:

21 mei 2014