Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

Update: werkzaamheden zomer 2018 voorplein Jeroen Bosch Ziekenhuis

De komende periode vinden er verdere werkzaamheden plaats aan het voorplein van het JBZ. Zo wordt er deze week gewerkt aan de fundering van de uit te breiden ontvangsthal en apotheek. Ook worden er binnenkort palen in de grond gezet, die nodig zijn voor de overkapping tussen de hoofdingang en de parkeergarage. De garage is de komende tijd vanwege onderhoudswerkzaamheden (deels) gesloten.

Voorplein JBZ

Het ziekenhuis en Tolbrug Specialistische Revalidatie blijven tijdens de werken gewoon toegankelijk. Ook de kersenkraam die jaarlijks op het voorplein staat, keert volgende week weer terug. Net als bij de eerder al uitgevoerde werkzaamheden, wordt de overlast voor patiënten en bezoekers zo veel mogelijk beperkt. Op het voorplein van het ziekenhuis wordt gewerkt met tijdelijke afzettingen. Eventuele omlooproutes worden aangegeven met borden. 

Er zijn eerder al bouwhekken geplaatst aan de linker- en rechterzijde van de hoofdingang. Om die reden is de nachtingang van het JBZ niet meer in gebruik. De carrouseldeur fungeert nu als nachtingang. De ruimte voor de ingang van dit bouwterrein dient vrijgehouden te worden van fietsen. Dit is ook aangegeven met borden.  

Parkeergarage

Het JBZ is deze week begonnen met onderhoudswerkzaamheden in de bezoekersgarage. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Daarbij worden steeds enkele verdiepingen tijdelijk gesloten. Tussen 25 juni en 30 juli is de bezoekersgarage helemaal gesloten. Patiënten en bezoekers kunnen parkeren op het parkeerterrein aan de voorkant van het ziekenhuis. Tijdens de werkzaamheden in de bezoekersgarage breidt het JBZ het parkeerterrein aan de voorkant van het ziekenhuis tijdelijk uit, zodat er voldoende parkeergelegenheid blijft.


Laatst gewijzigd:

20 juni 2018