Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

Wegwerkzaamheden rondom Tolbrug en JBZ in maanden mei t/m oktober 2017

Deze zomer wordt er een nieuw transferium gebouwd op de locatie van de voormalige stadskwekerij aan de Deutersestraat. Onderdeel van de werkzaamheden is de herinrichting van de Deutersestraat. Hier komt een rotonde met daaronder twee fietstunnels. De werkzaamheden zijn expres in de zomer gepland omdat dat een rustigere periode is in verband met vakantie. Toch is het waarschijnlijk dat u als patiënt of bezoeker in de maanden mei t/m oktober ernstige hinder kunt ondervinden als gevolg van deze werkzaamheden, vooral waar het de reistijd betreft.

Bereikbaarheid JBZ en Tolbrug

Bereikbaarheid Tolbrug en JBZ voor patiënten

De parkeergarage en het parkeerterrein voor patiënten en bezoekers aan de voorkant van het ziekenhuis blijft op de gebruikelijke manier bereikbaar. Wel moeten u rekening houden met een langere reistijd, omdat de Vlijmenseweg met nog maar twee rijstroken waarschijnlijk drukker wordt. Houd u dus rekening met extra reistijd.  

Planning

De bouwwerkzaamheden voor het transferium zijn een aantal weken geleden al gestart. Op dit moment hebben deze werkzaamheden nog geen gevolgen voor de bereikbaarheid van het JBZ. Het is de verwachting dat het JBZ van eind mei tot en met oktober (week 20 t/m week 45) last gaat krijgen van de werkzaamheden. De laatste informatie en planning van de werkzaamheden vindt u op www.s-hertogenbosch.nl/transferiumdeutersestraat.  

Vragen of problemen?

Heeft u vragen over de herinrichting van de Deutersestraat of wilt u een probleem melden, richt u zich dan rechtstreeks tot de gemeente: transferiumdeutersestraat@s-hertogenbosch.nl. Kom u er met de gemeente niet uit? Stuur dan een e-mail naar het Servicebedrijf: info-servicebedrijf@jbz.nl.          


Laatst gewijzigd:

20 juni 2018