Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

Pers

Tolbrug heeft een transparant en pro-actief beleid als het om externe communicatie gaat. Daarom verspreiden we onder andere persberichten en geven we interviews. Hier vindt u informatie die u als redactie of journalist kunt gebruiken, van foto- en ander informatiemateriaal tot onze werkwijze bij interviews en filmopnames.

Tolbrug

Dat het revalidatiecentrum openheid nastreeft, houdt in dat ook mogelijk gevoelige zaken in het nieuws worden gebracht. In ruil voor openheid vraagt Tolbrug een eerlijke berichtgeving van de media. We streven in onze perscontacten naar een win-win situatie. Tolbrug spreekt de media aan op hun journalistieke integriteit en beroepscode (zoals hoor en wederhoor). Ook vragen wij van de media zorgvuldig met de belangen van onze revalidanten om te gaan.

Contact met de persvoorlichters

Wilt u als redactie of journalist meer weten over Tolbrug, wilt u een interview houden of beeld- of geluidsopnames maken bij het revalidatiecentrum? Neem dan contact op met de persvoorlichters van Marketing en Communicatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Zij zorgen ervoor dat u met de juiste persoon in contact komt.


Laatst gewijzigd:

20 juni 2018