Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

Nazorg

Na of soms al tijdens uw revalidatie, wilt u uw hobby's weer oppakken of nieuwe activiteiten gaan doen die passen bij uw beperkingen. Tolbrug werkt mee aan het opzetten van activiteiten die bij uw beperkingen passen. Hieronder vindt u een voorbeeld van een activiteit die is gestart.

Afasiekoor

Moeilijk praten en toch zingen? Dat kan. Elke woensdagavond van zeven tot acht komt het Afasiekoor bij elkaar. En hoeveel moeite het spreken u ook kost: u kunt vast wel zingen, neuriën, of desnoods alleen maar de maat meeslaan. Maar u kunt meedoen. Daar zorgen dirigente Patries Knoot, zangdocente, en gitarist Alfred Martens wel voor.

Het is bovendien gezellig. En verwacht geen wonderen, maar het is goed voor u. Zingen vergroot het saamhorigheidsgevoel met lotgenoten en geeft vertrouwen in het eigen stemgeluid. En op die bekende melodieën komen de woorden veel makkelijker naar boven en naar buiten. Wat dacht u van een koorlid dat nauwelijks kon praten en ‘Vader Jacob’ meezong? ‘Wat heerlijk om mijn stem weer te kunnen gebruiken!’, hoor je vaak.

Dus: elke woensdagavond, zeven tot acht, koffie na afloop. Meestal zijn de leden er al rond kwart voor zeven, vanwege de gezelligheid en het samenzijn. Een eventuele partner is welkom. Het eerste koor is tot eind juni bij elkaar gekomen, daarna starten we weer in september.

Plaats: Revalidatiecentrum Tolbrug, ingang links vóór de hoofdingang van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Kosten: voor leden van de Afasie Vereniging Nederland: € 5,00 per keer; niet-leden € 7,50.

Bel (0418-510901) of e-mail voor meer informatie naar Patries Knoot.                                 


Laatst gewijzigd:

07 november 2016


Brug naar Arbeid