Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

Opmerking, vraag of klacht

Heeft u een opmerking, vraag of klacht, leest u dan verder hoe u contact kunt opnemen.

Opmerking of vraag

Heeft u een opmerking of vraag? Deze kunt u aan ons versturen met behulp van het online contactformulier dat u hier kunt vinden.

Voordat u een vraag stelt kunt u kijken of uw vraag al beantwoord is op de pagina veelgestelde vragen.

Met een opmerking of vraag kunt u ook contact met opnemen met onze baliemedewerkers. Zij zullen uw vraag beantwoorden of u anders doorverwijzen naar de juiste afdeling.

Klachten

Wij doen er alles aan om u de allerbeste zorg te bieden en u op de meest respectvolle manier te bejegenen. Wanneer u toch niet tevreden bent over uw behandeling, de bejegening door onze medewerkers, financiële of organisatorische kwesties, verzoeken wij u dit aan ons te laten weten, zodat wij onze kwaliteit en service kunnen verbeteren.

Er zijn dan vier stappen:

  1. U bespreekt uw klacht met de desbetreffende medewerker. Als het mogelijk is zal de medewerker uw klacht oplossen.
  2. U kunt contact opnemen met een onafhankelijke klachtenbemiddelaar van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Deze kan advies geven en bemiddelen bij de oplossing van de klacht zoals een gesprek met uw behandelaar of revalidatiearts. De klachtenbemiddelaar is te bereiken via telefoonnummer (073) 553 26 39.
  3. Als bemiddeling geen oplossing biedt, kunt u een klacht indienen bij de onafhankelijke klachtencommissie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Tolbrug werkt binnen het klachtenbeleid samen met het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Voor meer informatie over de klachtenprocedure klikt u hier.

De klachtenfunctionaris en Klachtencommissie nemen geen verzoeken tot schadevergoeding in behandeling. Als u meent dat u schade heeft geleden door een verwijtbare fout in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, kunt u een verzoek tot schadevergoeding indienen bij de afdeling Schadebehandeling.


Laatst gewijzigd:

07 november 2016