Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

Ontwikkeling en leren

Tolbrug beschikt over een erkenning voor de opleiding tot revalidatiearts voor ziekenhuis- en poliklinische revalidatie. Daarnaast bieden we stageplaatsen aan voor artsen verstandelijk gehandicapten (AVG), coassistenten die in opleiding zijn tot basisarts, huisartsen en specialist ouderengeneeskunde.

Opleiding tot revalidatiearts

We hebben twee opleidingsplaatsen voor het derde en vierde jaar van de specialistische opleiding tot revalidatiearts. In dat kader werken we samen met met:

  • Sint. Maartenskliniek (Nijmegen)
  • RC Groot Klimmendaal (Arnhem)
  • Ziekenhuis Rijnstate (Arnhem)
  • UMC St. Radboud (Nijmegen)

Daarnaast bieden we een etalagestage Management & Innovatie en een etalagestage Opleiding & Onderwijs aan van 3-6 maanden.

Stageplaatsen co-assistenten

Tolbrug biedt stages aan voor co-assistenten in de laatste fase van hun opleiding tot arts (coschappen).

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • een keuzecoschap waarin je vier tot zes weken kennis maakt met het werk van een revalidatiearts en een kijkje in de keuken krijgt in al onze units (kinderrevalidatie, neurorevalidatie, houding & beweging, ziekenhuisrevalidatie);
  • een uitgebreide stage van drie maanden voor wie aan het eind van de opleiding tot basisarts overweegt de specialistische opleiding tot revalidatiearts te gaan volgen (supercoschap).  

Wil je meer informatie over de opleiding tot revalidatiearts of de stageplaatsen voor coassistenten? Neem contact op met opleider Gery Bos.


Laatst gewijzigd:

01 augustus 2018