Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

Wat bieden we?

Werken bij Tolbrug in het Jeroen Bosch Ziekenhuis betekent werken in een goed sociaal klimaat met een uitgebreid pakket van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast besteedt het Jeroen Bosch Ziekenhuis veel aandacht aan personeelsontwikkeling. Voor medewerkers zijn er ruime opleidingsmogelijkheden. Ontplooiing, ontwikkeling van kennis en vaardigheden en het bieden van loopbaanperspectief hebben de volle aandacht. Dit is niet alleen noodzakelijk om als eigentijds, topklinisch ziekenhuis de kwaliteit van zorg te waarborgen, maar ook om te zorgen voor een goede arbeidstevredenheid van onze medewerkers.  

Plezierig werkklimaat

Professionals die met liefde en plezier hun vak uitoefenen boeken de beste resultaten. Ook als werkgever besteden wij vanzelfsprekend zorgvuldige aandacht aan de tevredenheid van onze medewerkers. Een positief en plezierig werkklimaat draagt bij aan een goede motivatie en aan kwalitatief hoogwaardige zorg. Eigen initiatief bij het continu verbeteren van onze diensten en organisatie is vereist. Omdat elke hulpvraag anders is, is een flexibele houding en inzet van medewerkers geboden.  

Meer informatie vindt u op de website van het Jeroen Bosch Ziekenhuis via deze link.


Laatst gewijzigd:

13 februari 2017