Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

U bevindt zich hier:

Udens Duyn

Tolbrug is het revalidatie-expertisecentrum voor Noordoost-Brabant en de Bommelerwaard. Het is een onderdeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. In verzorgingsgebied Oss/Uden/Veghel werkt het nauw samen met ziekenhuis Bernhoven, locatie Uden.

In Udens Duyn leren revalidanten omgaan met lichamelijke en/of cognitieve beperkingen in de ruimste zin van het woord. Deze beperkingen kunnen zijn opgetreden als gevolg van bijvoorbeeld een beroerte, een spierziekte, MS, chronische pijn, amputatie of traumatologie. Meer informatie over de inhoud en werkwijze van de revalidatiebehandeling vindt u onder het kopje 'poliklinische revalidatie'.  Binnen Udens Duyn werkt een team van specialisten samen om het dagelijks functioneren van revalidanten te verbeteren en hen zo zelfstandig mogelijk te laten werken, wonen en leren.

Udens Duyn is een viersterren herstelhotel in waar gasten actief kunnen herstellen en genieten van veel persoonlijke aandacht en Brabantse luxe. Tolbrug, huurt de 1e etage en biedt er poliklinische specialistische revalidatie voor mensen met lichamelijke en/of cognitieve beperkingen. De behandeling is gericht op (opnieuw ) zelfstandig functioneren in de thuis-, school- of werkomgeving.

Hotel Udens Duyn
Annaboulevard 6
5406 PZ Uden
(0413) 40 89 15


Laatst gewijzigd:

07 november 2016