Deze website maakt gebruik van cookies.   Meer informatie Sluiten

Tolbrug Specialistische Revalidatie

Tolbrug is het revalidatiecentrum in de regio Noord-Oost Brabant, waar inwoners van 's-Hertogenbosch en omgeving terecht kunnen voor revalidatie behandeling. Tolbrug Specialistische Revalidatie leert u omgaan met tijdelijke en/of blijvende beperkingen, zowel lichamelijk als cognitief (het vermogen te leren en te begrijpen). Samen met u doen we er alles aan om uw dagelijks functioneren te verbeteren!

Uw revalidatie op maat

In ons revalidatiecentrum zijn we voorzien van alle moderne faciliteiten om u te ondersteunen in uw herstel. Samen met u stellen we we vast wat uw persoonlijke doelstellingen zijn en welke begeleiding u hierbij nodig heeft. Wat u kunt verwachten van revalideren bij Tolbrug is uitgewerkt in een filmpje dat u hieronder vindt. 

 

Ons revalidatiecentrum in beeld

In ons revalidatiecentrum werkt u aan uw herstel in een duurzame, veilige, groene en gezonde leefomgeving. Bekijk de filmpjes om een impressie te krijgen van onze (groene) faciliteiten.


Nieuws overzicht

 • Wegwerkzaamheden rondom Tolbrug en JBZ in maanden mei t/m oktober

  Deze zomer wordt er een nieuw transferium gebouwd op de locatie van de voormalige stadskwekerij aan de Deutersestraat. Onderdeel van de werkzaamheden is de herinrichting van de Deutersestraat. Hier komt een rotonde met daaronder twee fietstunnels. De werkzaamheden zijn expres in de zomer gepland omdat dat een rustigere periode is in verband met vakantie. Toch is het waarschijnlijk dat u als patiënt of bezoeker in de maanden mei t/m oktober ernstige hinder kunt ondervinden als gevolg van deze werkzaamheden, vooral waar het de reistijd betreft.

  lees meer...
 • ​Themabijeenkomst Spierziekten Nederland bij Tolbrug drukbezocht

  Op zaterdag 5 november 2016 vond de themabijeenkomst voor leden van Spierziekten Nederland regio Brabant plaats bij Tolbrug Specialistische Revalidatie. Het thema was “Heeft revalidatie nut bij progressieve ziekten?”.

  lees meer...
 • CBR spreekuur bij Tolbrug stopt per oktober 2016

  Vanaf oktober 2016 stopt het spreekuur van consulenten van het CBR (Centraal Bureau voor Rijvaardigheidsbewijzen) bij Tolbrug. In gezamenlijk overleg met het CBR zijn we tot de conclusie gekomen dat de dienstverlening die we aan onze revalidanten willen bieden op dit gebied, niet goed tot zijn recht komt.

  lees meer...
 • 2016

  Nieuwsberichten uit 2016

  lees meer...
 • NAH-Café 's-Hertogenbosch

  Een gezellige en rustige uitgaansgelegenheid speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

  lees meer...

Tollbridge Atlent Udens Duijn Facebook Tolbrug Zorgkaart Nederland Kwaliteitsvenster MijnJBZ